Sekret handlowy?Mieszkanie blisko centrum dystrybucji Fedex tak naprawdę niewiele pomaga.
Przesyłki zwykle tylko "dotykają" centrum i odjeżdżają.
Mója córka znalazła mały trik, aby jej paczki z Amazonu były dostarczane tego samego dnia, w którym je zamawia. Spróbowałem i naprawdę działa, jeśli mieszkasz w dużym mieście, w przeciwnym razie otrzymasz je dzień później. Również bez dodatkowych opłat.
Czy zamierzasz najpierw ją pomalować? A może dodać wstążkę z kokardą?Rzadko zdarza mi się, żeby paczki były kierowane przez Memphis. Nawet te z Chin i Japonii. Zaskoczyło mnie, że ta trafiła do Macon, a nie do Atlanty. W końcu wraca do GA po 3 przystankach na Florydzie. Powinienem ją mieć dzisiaj. Dzisiaj wieczorem ją odgratuję i zainstaluję w ten weekend.
Na razie tak.Trade secret?
Mówisz o kontroli jakości przez Klienta.Pamiętaj, mój metalowy crossover płynu chłodzącego to fabryczny Mopar z Wranglera.Miał kilka bardzo ostrych narożników, ale teraz trudno byłoby się na nim celowo zaciąć.
Jeśli części Dorman byłyby tak wypolerowane jak części Mopar, miałyby cenę Mopar.
Czy masz prawdopodobne oszacowanie, ile płynu chłodniczego powinienem spuścić, aby znaleźć się poniżej poziomu obudowy filtra oleju?Tak, na płyn chłodniczy. Jeśli chodzi o olej, powinieneś usunąć filtr, aby jak najwięcej spłynęło z powrotem do miski olejowej. Nie dostaniesz wszystkiego z obu, ale możesz zmniejszyć rozmiar bałaganu, który będziesz musiał posprzątać i ewentualnie uniknąć konieczności wymiany oleju.
Dorman # 926876 jest dostarczany z uszczelkami do góry i dołu nowego odlewu aluminiowego. Zapewniają również nowe uszczelki do górnych i dolnych kolektorów dolotowych. Powinieneś być w porządku.To jest moje pytanie. Uszczelki, które są potrzebne do uszczelnienia stosu chłodnicy Mopar do aluminiowego korpusu Dorman, będą nowe, ale zostaną ściśnięte. Czy mogę ponownie użyć tych uszczelek, czy muszę zdobyć zestaw nowych uszczelnień korpusu chłodnicy oleju?
Z pewnością taniej byłoby kupić blok chłodnicy, filtr, korek i czujniki osobno, ale nie mogłem znaleźć bloku chłodnicy oleju dostępnego osobno. Może to pomóc innym, jeśli możesz powiedzieć, gdzie można go zdobyć.Taniej byłoby kupić blok chłodnicy, filtr, korek i czujniki osobno, a nie jako kompletną jednostkę.
Rockauto miał wszystkie części w magazynie, kiedy zamawiałem swoje. Ale ja już miałem jeden z nowszych modeli, więc go nie potrzebowałem.Z pewnością taniej byłoby kupić blok chłodnicy, filtr, korek i czujniki osobno, ale nie mogłem znaleźć bloku chłodnicy oleju osobno. Może pomóc innym, jeśli powiesz, gdzie można go zdobyć.